FORLAGET

Kinese

Bogbestilling 

Gå til Forlaget Kinese www.jamur.dk

 

KINESIOLOGI / KROPSAFBALANCERING - Forfattere: Hovgaard & Tamsen. 279 sider. Pris: 350  kr. 16. Udg. 2021.

Bogen indeholder de grundlæggende principper inden for kinesiologi, og den kan anvendes både som opslagsbog og lærebog. Den er rigt illustreret og indeholder 48 muskeltest med korrektioner, emner om kost og ernæring, den kinesiske 5 elementteori, stressfrigørelse og mange teknikker til selvhjælp. Bogen dækker alle emner til grunduddannelsen i kinesiologi.

Bogen skal bestilles på

bestilling.kinesiologi@gmail.com

 

STRESS OG KINESIOLOGI - Forfattere: Hovgaard & Tamsen. 64 sider. Pris: 220 kr. 8. Udg. 2015.

Bogen indeholder emner relateret til stresskontrol: autogen træning, affirmationer, visualisering, kost og stress, motion og stress. Herudover gennemgås chakrasystemet og organreflekssystemet og Seleye’s stresscyklus.

 

AVANCERET KINESIOLOGI - Forfattere: Hovgaard og Tamsen. 140 sider. Pris: 240 kr. Udg. 2014.

Walther’s undersøgelse af menneskelige refleksmekanismer har udmøntet sig i en række test og korrektioner, der i denne bog  er samstillet med psykiske bevidstgørelsesteknikker. i AK arbejdes efter kroppens prioritet, hvilket kan spare meget tid og besvær. Mange forskellige emner inden for det fysisologiske: Rygsøjlekorrektion, kranielle fejl, piskesmæld, mavebrok og ileo mm., det kemiske: syre/base, candida albicans, organkur, allergier, forgiftninger, mm, det psykiske: blomstermedicin, krystaller og sten, blodtryksubalance, binyresyndrom, visuelle motivationskort, vibration tone og farver, mm. og det elektromagnetiske: oralgalvanisme, lymfesystem check, jordstråler og vandårer, smertereduktion, mm.

 

INDLÆRINGSKINESIOLOGI - Forfattere: Hovgaard og Tamsen. 160 sider. Pris: 270 kr. 1. Udg. 2010.

Hjernen styrer musklerne - musklerne giver feedback til hjernen. Ved hjælp af bevægelsesmønstre er det muligt at arbejde med  hjernens evne til at tænke og dermed afhjælpe indlæringsproblemer. Amerikaneren Paul Dennison har givet inspiration til denne bog, der indeholder en grundig indføring i hjernens funktioner belyst ud fra de nyeste videnskabelige undersøgelser af bl.a. nobelpristageren Sperry. Emner: logisk/kreativ hjernehalvdele, dominans, superindlæring, energiøvelser, målafbalancering, pas- og krydsgænger disposition, test og korrektion for blokering af samarbejdet mellem øje/øre/hånd, mm.

 

BIOKINESIOLOGI - Forfattere: Hovgaard og Tamsen. 202 sider. Pris: 320 kr. Udg. 2007.

John Bartons research, som har udmøntet sig i en undersøgelse af over 1000 væv i kroppen med tilhørende følelser og kosttilskud, ligger til grund for dette materiale. Det er uden tvivl den mest grundlæggende viden inden for kinesiologiske test og korrektioner, der indtil nu er beskrevet. Adskillige terapiformer er integreret i denne form for kinesiologi. Emner: Zoneterapi, akupressur, irisdiagnose, kraniereflekser, relationer mellem kropsvæv og følelser, chakrasystemet, allergitest og afbalancering, grundig gennemgang og belysning af både de 14 hovedmeridianer og de 6 ekstra meridianer.

AVANCERET BIOKINESIOLOGI - SPYTTEST - Forfatter: Jarle Tamsen. 280 sider. Pris: 400. Udg. 2007.

Biokinesiologien John Barton har samlet sin research i nogle selvhjælpsprogrammer -  såkaldte “kreative helbredsprogrammer”, som er opskrifter på, hvordan man sætter kroppen i balance med akupressur, biokinetiske øvelser og følelser. Bogen er inddelt i 2 afsnit - det ene er et opslagsværk til de omtalte programmer, det andet et kursusmateriale, der beskriver, hvordan der arbejdes med programmerne. Der er endvidere akupunkturplancher og oversigter over de biokinetiske følelser. Der arbejdes med homøopatiske og radioniske testsæt til identifikation af programmerne.

 

PERSONLIGHEDSMØNSTRE - Forfatter: Wayne Topping. Oversat og bearbejdet af Jarle Tamsen. 110 sider. Pris: 225 kr. 2. Udg. 2010.

I bogen beskrives sygdomme og deres relation til sindet og de tankemønstre, som vi er styret af. Hvordan opstår mønstrene, og hvordan afprogrammeres de. Forskellige sygdomme beskrives og belyses ud fra den research, der er udført af forskellige læger og anerkendte terapeuter. Hvordan det enkelte menneskes personlige mønstre findes er beskrevet i en tydelig testprocedure, og der er udarbejdet en oversigt over forskellige sygdomme og de tilhørende personlighedstræk og mønstre.

 

KINESIOLOGI i KLINIKKEN - Forfatter: Jarle Tamsen. 130 sider. Pris: 260 kr. 1. Udg. 2010.

For rådgiveren og behandleren findes der mange praktiske vink til det daglige arbejde i klinikken. Oversigter, plancher og afbalanceringsmodeller, der kan lette arbejdet, gør denne bog til et praktisk redskab. Emner: Etik, yogaøvelser, start af egen virksomhed, klientsedler, journalføring, præparatoversigt fra forskellige firmaer, afbalanceringsprocedurer, genveje i test, mm.

 

ALLERGIER - Forfatter: John Barton. Oversat og bearbejdning af Jarle Tamsen. 190 sider. Pris: 300 kr. 3. Udg. 2007.

Gennem et minutiøst arbejde har John Barton kortlagt væv og muskler, der er involveret i næsten alle former for allergier. Til hvert væv er der fundet forslag til kosttilskud, der kan afbalancere kroppen kemisk, og følelser, der kan afbalancere de psykiske aspekter omkring allergien. Desuden er der anbefalet massageøvelser, der kan afbalancere vævet strukturelt. Bogen er et fint arbejdsredskab til løsning af allergiproblemer.

 

DIN KROP HAR ALTID RET - DIN KROP HUSKER DET DU GLEMMER - Forfatter: Jarle Tamsen. 300 sider. Pris: 380 kr. Udg. 2007.

En psykoterapeutisk grundbog, der indeholder vigtige analysemodeller til at give en bedre selvforståelse - bl.a. transaktionsanalyse, NLP, assertionstræning og spilteori. Bogen giver et væld af indfaldsvinkler til bearbejdning af psykiske problemer og indeholder en grundig gennemgang af sygdomme og deres relationer til personlighedsmønstre. Andre emner: Kropssprog, ansigtsdiagnose, projektioner, aktiv lytning, spirituel forbindelse, fantasirejser, visdomsord.

 

DET INDRE MENNESKE - forfatter: Jarle Tamsen. 360 sider. Pris 380 kr.

Bogen beskæftiger sig med menneskets indre virkelighed og de principper, der styrer sjæle- og bevidsthedslivet. Både den esoteriske og den antroposofiske lære er belyst på en enkel og overskuelig måde. Emner: menneskets indre opbygning, de 7 stråler, reinkarnation og karma, indvielse, meditation, kosmologi, esoterisk healing, dødsprocessen.

 

DET INDRE MENNESKE, ARBEJDSBOG - Forfatter: Jarle Tamsen. 160 sider. Pris 250 kr.

Kinesiologiske test er udviklet til at belyse tilstandene på de indre planer. Bogen er et tillæg til teoribogen "Det Indre Menneske". Begge bøger er udarbejdet til en kursusrække på 7 x 2 dage. Bogen indeholder bl.a.: Test for og afbalanceringer for chakras, psykisk angreb, besættelse,  aura, egofælder, tankeformer, pranisk energi, negative karmiske relationer, et testsystem for de stråler, mm.

 

DET INDRE MENNESKE, LEKSIKON – forfatter: Jarle Tamsen. 60 sider. Pris 110 kr.

En ordbog med korte forklaringer på begreber som du støder på inden for den esoteriske verden. Bogen behandler også enkeltstående emner fra det esoteriske område ganske kort. Kan være en god hjælp for enhver der studerer det esoteriske. Et supplerende værktøj til teoribogen ”Det indre menneske”.

 

VEGETARRETTER - Forfatter: Jarle Tamsen. 30 sider. Pris: 110 kr.

Gode idéer og spændende forslag til middags- og frokostretter.

 

TANKER TIL EFTERTANKE – Forfatter: Jarle Tamsen. 75 sider. Pris: 120 kr.

Eventyr og ordsprog er samlet i denne lille bog, som kan læses igen og igen.

 

CD MED ØVELSER TIL INDLÆRINGSKINESIOLOGI - pris 110 kr.

Øvelser til indlæringskinesiologi med dansk tale og underlægningsmusik.

Relevante links

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk